Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Columns by Kari: Natuurlijke en Dierproefvrije Zonnebrand - Nura Nature

Columns by Kari: Natuurlijke en Dierproefvrije Zonnebrand

Columns by Kari: Natuurlijke en Dierproefvrije Zonnebrand

Vorig jaar, rond deze tijd van het jaar, kocht ik nog niet bewust dierproefvrij. Dus ook mijn zonnebrand en de zonnebrand die ik voor Isaya gebruikte, waren niet cruelty free. Nivea en Clarins testen zelf niet meer op dieren, maar verkopen wel in Mainland China, waar dierproeven verplicht zijn. Daarom ging ik op zoek naar dierproefvrije zonnebrand voor deze lente en zomer. En omdat ik niet alleen het welzijn van dieren, maar ook van het milieu heel belangrijk vind, zocht ik natuurlijke zonnebrand – zonder troep – die zacht is voor de huid en de natuur. In deze blog laat ik zien waar mijn keuze op is gevallen, om Isaya en mezelf te beschermen tegen de zon!

Lees verder op Columns by Kari>

Natuurlijke en Dierproefvrije Zonnebrand | Alphanova en Arganique