Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Juuls Blogt: Draai de tijd terug met deze Arganolie van Arganique - Nura Nature

Juuls Blogt: Draai de tijd terug met deze Arganolie van Arganique

Juuls Blogt: Draai de tijd terug met deze Arganolie van Arganique

Ik ben altijd op zoek naar fijne verzorgingsproducten. Vooral mijn gezicht is erg gevoelig en wordt niet blij van allemaal parfums en chemische toevoegingen in crèmes.

Een paar weken geleden kreeg ik bericht van Danielle. Zij runt de leuke shop Nura Nature. DE plek voor natuurlijke producten. Eerder heb ik uit hun assortiment een aantal producten mogen testen die mij super bevielen en die ik nog steeds gebruik. Ze had nu wat nieuws. Als exclusief distributeur in Nederland verkoopt ze de lijn van Arganique. Een mooie verzorgingslijn met pure Arganolie afkomstig uit Marokko. Natuurlijk was ik nieuwsgierig en nam de proef op de som.

Lees meer op Juuls Blogt>