Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Juuls Blogt: Verzorgingsproducten voor je natuurlijke schoonheid - Nura Nature

Juuls Blogt: Verzorgingsproducten voor je natuurlijke schoonheid

Juuls Blogt: Verzorgingsproducten voor je natuurlijke schoonheid

Verzorgingsproducten, wie heeft ze niet. Zoals bij zovelen denk ik heb ik door de jaren heen al heel veel potjes met smeerseltjes versleten. Vroeger kon ik alle soorten en merken gezichtscrème smeren, als het maar lekker rook dan vond ik het al geweldig. Nu ik iets ouder ben (sst niet verder vertellen) is dat zeker niet meer zo. Mijn gezichtshuid is veranderd, vochtarm en snel trekkerig. Ook heb ik moeten afstappen van het geparfumeerde.

Natuurlijk en neutraal, dat is toch vaak de truc. Ik heb verschillende merken inmiddels geprobeerd. Het merk Iva Natura en Paul Penders zijn er twee van. Twee van de vele merken verkrijgbaar bij Nura Nature van Daniëlle Smeyer. Een dame met een passie voor 100% natuurlijk. Hieronder mijn ervaring met deze fijne natuurlijke producten.

Lees verder op Juuls Blogt > 

De verzorgingsproducten voor je natuurlijke schoonheid