Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Natuurlijke dagcrème bij Nura Nature 100% biologisch duurzaam en vegan

Natuurlijke dagcrème

Natuurlijke dagcrème

 De huid is het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam: het beschermt ons tegen ziektemakers. Je huid goed verzorgen is daarom zeker geen overbodige luxe. De huid, en met name het gelaat, krijgt namelijk veel invloeden van buitenaf zoals het weer of de verwarming en airconditioning. Helaas gebruiken veel mensen nog vaak producten die irriterende of zelfs schadelijke ingrediënten bevatten. Gelukkig is daar een alternatief voor: natuurlijke dagcrème.

Waarom je natuurlijke dagcrème zou moeten gebruiken

Natuurlijke en biologische dagcrèmes hebben dezelfde werking als de chemische varianten: ze voorkomen rimpels, voeden de huid, gaan vrije radicalen tegen en zitten boordevol antioxidanten. Daarnaast gaan natuurlijke crèmes vaak lang mee en bevatten deze alleen natuurlijke conserveringsmiddelen. Oftewel, het is beter voor je huid én daarnaast ook voor het milieu.

Hier moet je op letten bij het aanschaffen van een natuurlijke dagcrème

Wanneer je geen chemicaliën in je lichaam wilt krijgen door middel van je dagcrème dan is het belangrijk dat je de etiketten goed bekijkt. Nu begrijpen wij dat het lastig is om bij al je aankopen te kijken naar de ingrediënten (die vaak ook in het Latijn geschreven zijn). Wij raden je daarom aan om oplettend te kijken naar keurmerken zoal dierproefvrij en vegan-friendly. Er is helaas nog geen keurmerk specifiek voor natuurlijke cosmetica. Ook zou je op zoek kunnen gaan naar cosmetica merken die puur alleen met natuurlijke ingrediënten werken.

De natuurlijke dagcrèmes van Nura Nature

Nura Nature werkt alleen met natuurlijke, duurzame en vegan producten. Wij bieden daarom alleen natuurlijke dagcrème aan in onze shop van merken zoals Paul Penders, Purity Herbs en Iva Natura.

 

 

 

 

Onze natuurlijke dagcrèmes