Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Natuurlijke Haarproducten bij Nura nature 100% biologischj

Natuurlijke haarproducten

Natuurlijke haarproducten

Tegenwoordig worden er veel haarproducten verkocht die veel synthetische ingrediënten bevatten. Dit geldt niet alleen voor beauty producten maar ook voor voeding- en schoonmaakproducten. Door dat het produceren van deze synthetische ingrediënten goedkoper is, is die industrie enorm gegroeid en zijn we ‘gewend’ om synthetische producten te gebruiken. Wij van Nura Nature zijn ervan overtuigd dat natuurlijke haarproducten veel beter zijn voor jouw lokken.

Weet wat er in je haarproducten zit

Wist je dat er in veel shampoos en conditioners chemische en synthetische stoffen zitten? In de haarproducten van de populaire merken die je bij jou drogist vindt zitten stoffen zoals b.v. parabenen, sulfaten en siliconen. Deze stoffen kunnen allergische reacties veroorzaken zoals bultjes en verstopte poriën maar kunnen ook voor uitdroging zorgen. Maar wat nog erger is, is dat deze chemische stoffen via de huid je lichaam binnen dringen en dat al binnen 26 seconden.  Wanneer je gebruikt maakt van natuurlijke haarproducten hoef je je niet druk te maken over welke kunstmatige stoffen er door je huid je lichaam binnen komen.

Waarom natuurlijke producten het beste voor je haar is

Natuurlijke haarproducten bestaan uit onder andere plantaardige oliën, hydrolaten, aloë vera en andere planten extracten. Alle ingrediënten in deze producten geven een positieve bijdrage aan je haren. Er zit dus niets in wat niet in hoort te zitten: al onze producten zijn zonder SLS, zonder sulfaten, zonder siliconen en zonder parabenen. Onze natuurlijke haarproducten zijn natuurlijk, biologisch, dierproefvrij, vegan en duurzaam.

De natuurlijke haarproducten van Nura Nature

Bij Nura Nature werken we uitsluitend met plantaardige, duurzame, en vegan producten. Wij bieden daarom alleen natuurlijke haarproducten aan in onze shop. Al deze producten zijn dierproefvrij en beschikken over de volgende keurmerken:

 

 

 

Onze natuurlijke haarproducten