Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Natuurlijke Mascara bij Nura Nature, 100% biologisch en vegan

Natuurlijke mascara

Natuurlijke mascara


Mascara is één van de populairste cosmetica producten van de afgelopen eeuw. Het wordt door vele vrouwen gebruikt om hun wimpers te dramatiseren en ervoor te zorgen dat hun ogen meer opvallen. Maar wist je dat er in de meeste mascara’s heel veel ‘troep’ zit?

100% meukvrije mascara


We gebruiken veel producten om onze huid en haar te hydrateren en reinigen. Dit om ervoor te zorgen dat het er zo lang mogelijk jong en mooi uit blijft zien. Maar wist je dat er in de gangbare mascara’s veel verschillende chemicaliën zitten zoals parabenen, alcohol, aardolie en zelfs teer? Deze ingrediënten kunnen de balans van je huid beschadigen en doden daarnaast de goede bacteriën die zich van nature in je huid bevinden. Wij van Nura Nature bieden daarom alleen maar natuurlijke mascara’s aan in onze webshop. Deze biologische mascara’s zijn geschikt voor gevoelige ogen, geven geen allergische reacties en zijn 100% meukvrij. Ook zijn ze daarnaast dierproefvrij, glutenvrij en geschikt voor vegans.

Waarom je natuurlijke mascara zou moeten gebruiken


Onze natuurlijke mascara’s geven je wimpers veel volume voor een perfecte look. De mascara’s bevatten alleen maar verzorgende ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je wimpers en je huid. Zo zit er onder andere panthenol (vitamine B5) en vitamine E in voor een langdurige verzorging. Ook zitten er stoffen in de groei van de wimpers stimuleert zodat je ogen alle aandacht krijgen die ze verdienen door een mooie, open oogopslag. Omdat de mascara’s op waterbasis zijn, zijn ze makkelijk te verwijderen.

De natuurlijke mascara’s van Nura Nature


Nura Nature werkt alleen met natuurlijke, duurzame en vegan producten. Wij bieden daarom alleen natuurlijke mascara aan in onze shop van Paul Penders en Veg-up.

 

 

 

 

 

Onze natuurlijke mascara’s