Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Nura's missie: Natuurlijke verzorging voor jou en je huis

Nura’s missie

Nura’s missie

Nura is een jonge vrouw en staat in het midden van het leven. Een aantal jaar geleden is haar zoektocht begonnen naar natuurlijke verzorgingsproducten. Zoals de meeste van ons begint dit bij goede keuzes omtrent onze voeding. Wanneer je je meer en meer verdiept in gezonde lifestyle ontdek je hoeveel niet natuurlijke ingrediënten er aan voeding wordt toegevoegd. In ene lijkt het wel alsof we niets meer kunnen eten.

Als je je gaat verdiepen in cosmetica, huidverzorging en schoonmaakmiddelen gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Nura’s zoektocht werd immens toen zij ontdekte wat er allemaal wordt toegevoegd aan onze verzorgingsproducten.

Bezeten door de drang om toch “iets” natuurlijks te vinden struinden zij alle winkels af. Maar telkens kwam ze van een koude kermis thuis.

 

 

Ze besloot het heft in eigen handen te nemen: ‘Het moet toch zo zijn dat er echt natuurlijke verzorgingsproducten zijn?’ Vanuit die vraag ontstond Nura’s Nature. Vasthoudend, als zij is, beet zij zich vast en koos niet voor minder. Ze had een missie en een visie en de producten die daarbij passen moeten daar naadloos bij aanslaan.

Nura is Arabisch voor Licht

Nura betekent licht in het Arabisch, het licht wat zij wil laten schijnen op de mogelijkheden die er wél zijn.
Licht op de natuur, want als Nura één ding zeker weet dan is het dat álles wat we nodig hebben in de natuur aanwezig is.

We weten allemaal dat bepaalde ingrediënten (denk aan aardolie) op een gegeven moment op raken. We zullen moeten zoeken en blijven zoeken, naar alternatieven en ons best blijven doen goed voor deze aarde te zorgen.

Nura kiest voor natuurlijke, duurzame, gerecyclede, groene, diervriendelijke, biologische producten. Alles wat in haar assortiment zit moet aan deze voorwaarde voldoen, het is haar missie bij te dragen aan een betere wereld voor de dieren, de mensen en de aarde.


In mijn optiek kunnen wij ons allemaal wel identificeren met Nura. Het beste willen voor de aarde, geen dieren laten lijden en kiezen voor intense verwen momentjes met alleen het allerbeste voor jouw eigen huid.

Nurture your Nature,
Daniëlle

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Nura Nature
Average rating:  
 0 reviews