Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Over Ons - Nura Nature

Welkom in de webshop

Ik ben Daniëlle en mijn zoektocht naar natuurlijke producten is begonnen omdat ik geloof dat de natuur alles bezit wat we nodig hebben.

Maar dat bleek niet heel erg makkelijk, alles wat ik vond aan crèmes, lippenstiften, shampoos of b.v. zonnebrand daar zaten chemische stoffen in en dat terwijl er stond: 100% natuurlijk! Ik baalde dat ik niets kon kopen wat ik op mijn eigen huid kan smeren of op die van mijn kinderen.

‘Het moet toch zo kunnen zijn dat er mooie en fijne producten zijn, zonder chemische toevoegingen?’
Vanuit die vraag ging ik opzoek en ik vond ze; ‘Yes Het kan dus wel’! En zo ontstond Nura Nature.

Intens blij word ik van goede producten waar je maar weinig voor nodig hebt voor optimaal resultaat, waarvan je huid gaat stralen en waardoor het milieu minimaal belast wordt.

Producten die bijdragen aan een gezond milieu, fair trade, natuurlijk, luxe, duurzaam, groen, puur, zuiver, diervriendelijk én betaalbaar zijn dat is waar Nura Nature voor staat.

Een groen begin én een groen einde, dat maakt de cirkel rond.
Wil je meer lezen over mijn missie lees dan Nura’s blog

Nurture your Nature
Daniëlle Smeyer

Dit zeggen onze klanten

byMarlieke onNura Nature
Wat een fijne luxe site!

Een paar weekjes geleden kocht ik een mooie set bij deze webshop. Ik heb de eigenaresse ontmoet bij beurzen waar ze me heel enthousiast vertelde over haar producten. Erg leuk om te zien dat ze me nog herkende; ze was heel klantvriendelijk. De spullen waren super snel binnen en het pakket was een mooie verassing. De spulletjes zijn allemaal verantwoord, maar ze gaven toch een luxe gevoel. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

byEnrico onNura Nature
Best men ckeanser

Wanneer je jezelf nat scheert geeft dat soms een branderig gevoel, na enkele malen men,s best cleanser te hebben gebruik, voelde ik na gebruik heerlijk verkoelend effect.
Zalig, kan het iedereen aanbevelen

byMarga onNura Nature

De Facial Kit anti Aging: 'Een heerlijk moment voor je zelf. mijn gezicht is goed gehydrateert, voelt erg goed. Geeft een lekker schoon gevoel. Dit ga ik vaker doen!

Meer reviews