Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Wat vinden klanten van Nura Nature

Reviews

byMarlieke onNura Nature
Wat een fijne luxe site!

Een paar weekjes geleden kocht ik een mooie set bij deze webshop. Ik heb de eigenaresse ontmoet bij beurzen waar ze me heel enthousiast vertelde over haar producten. Erg leuk om te zien dat ze me nog herkende; ze was heel klantvriendelijk. De spullen waren super snel binnen en het pakket was een mooie verassing. De spulletjes zijn allemaal verantwoord, maar ze gaven toch een luxe gevoel. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

byEnrico onNura Nature
Best men ckeanser

Wanneer je jezelf nat scheert geeft dat soms een branderig gevoel, na enkele malen men,s best cleanser te hebben gebruik, voelde ik na gebruik heerlijk verkoelend effect.
Zalig, kan het iedereen aanbevelen

byMarga onNura Nature

De Facial Kit anti Aging: 'Een heerlijk moment voor je zelf. mijn gezicht is goed gehydrateert, voelt erg goed. Geeft een lekker schoon gevoel. Dit ga ik vaker doen!

byHenny onNura Nature
Mannenlijn

Danielle,

Naast de shampoo, en de shower gel, gebruik ik nu ook de conditioner, en de aftershave en scalp toner.

Werkelijk weldadig voor je huid en het werkt ook prima.

Chapeau hoe jij jouw line onder de aandacht brengt, en weet waar je over praat.

byLinda onNura Nature
Bamboe tandenborstels

De bamboe tandenborstel is echt geweldig. Ligt goed in de hand en de kop is goed van formaat. De haartjes zijn niet te hard en buigen niet naar buiten, waardoor je lang met een tandenborstel kan doen en dat vind ik heel belangrijk. Ook mijn tandvlees wordt helemaal blij van deze tandenborstel. Echt een aanrader!

byBoekhout onNura Nature
Marmervloer

Danielle,

Wij zijn nu verhuisd naar Spanje en hebben op jouw aanraden de Vioclean van Tana meegenomen voor het onderhoud van onze marmervloer.

Wat een schitterend product maakt niet alleen schoon maar voedt ook echt de vloer.

Wij gaan hier iedere Spanjaard jouw product aanbevelen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»