Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Veelgestelde vragen - Nura Nature

Veelgestelde vragen

Voor bestellingen tot € 55,- betaal je €4,95 verzendkosten. Producten die door de brievenbus kunnen zoals mascara en lippenstift zijn € 3,50.
Vanaf €55,- is de verzending gratis.
Wanneer je jouw bestelling komt ophalen betaal je geen verzendkosten.

Jazeker, wanneer je jouw bestelling plaatst kies je bij verzendmethode voor de optie ophalen in Almere. Wij nemen z.s.m contact met je op voor het maken van een afspraak.

Het is vervelend voor je als jouw bestelling niet correct is geleverd, wij streven ernaar om elke bestelling met uiterste zorg te verwerken. Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice of via het klachtenformulier.

Mochten de producten toch niet naar wens zijn, dan kun je uiteraard jouw bestelling of een deel daarvan retourneren. Je leest er alles over op onze Retouren pagina.

Tegenwoordig zie je op elke verpakking 100% natuurlijk staan, echter zijn sommige ingrediënten wel van natuurlijke oorsprong, maar niet perse goed voor de huid. Nura Nature kiest alleen het allerbeste uit. Ieder product wordt gescreend op de ingrediënten lijst.
Twijfel je of een ingredient goed is of niet, doe altijd zelf onderzoek op www.ewg.org.
EWG is een onafhankelijk instituut dat alles test en checkt. Een erg betrouwbare organisatie.

Alle producten houden wij zelf op voorraad zodat wij directe en snelle levering kunnen garanderen. Het kan echter voorkomen dat een product niet leverbaar/ op voorraad is. Je kunt ons ten alle tijden contacten en jouw gewenste product bestellen. Wij houden dan rekening bij onze volgende bestelling bij onze leverancier.

Wij staan je graag te woord. Je kunt ons contacten via het formulier op onze contactpagina, via het emailadres info@nuranature.com, of de telefoon op 077 – 208 6038.

Jouw gegevens zullen nooit aan derde worden verspreid. Je leest er alles over in ons Privacy beleid.

Nee, alle producten zijn dierproefvrij. Testen op dieren is bij de wet verboden.

Alle producten zijn veganistisch.

In principe geven Natuur Cosmetica geen allergische reacties. Echter kun je natuurlijk wel reageren op een kruid en/of plant. Bij elk product kun je de ingrediënten lijst lezen en zien welke ingrediënten erin zitten. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De meeste producten zijn tot 12 maanden na opening houdbaar. Zolang de verpakking dicht blijft zijn de producten lang houdbaar. Wij houden geen grote voorraden waardoor wij een snelle omloopsnelheid kunnen garanderen en je altijd zo vers mogelijk geleverd krijgt.