Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Verzenden en Retourneren - Nura Nature

Verzenden en Retourneren

Verzenden
Alle bestellingen worden binnen 1- 3 werkdagen bezorgd via postNL. Je ontvangt een track en trace code wanneer jouw bestelling word verzonden.

Kosten
Vanaf €55,- betaal je geen verzendkosten, deze nemen wij geheel voor onze rekening, een cadeau van Nura Nature aan jou!
Voor alle pakket bestellingen onder de €55,- hanteren wij het tarief van €4,95.
Voor producten die door de brievenbus kunnen hanteren wij het tarief van €3,50.

Retourneren
Je wilt je product retourneren?  Dat is geen enkel probleem.

Hoe gaat het in zijn werk:
Je hebt 14 dagen bedenktijd om het product te kunnen retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alléén ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jou rekening. Tevens kun je gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping. Meld altijd vooraf  aan de klantenservice dat je een product wilt retourneren. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren, de terugbetaling is kosteloos voor jou.

Nura Nature vergoedt alle betalingen van jou als consument, inclusief eventuele leveringskosten door Nura Nature in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt. Tenzij Nura Nature aanbiedt het product zelf af te halen, mag Nura Nature wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot je aantoont het product te hebben teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Nura Nature gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als dat jij hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor jou als consument. Als je kiest voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Nura Nature de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.   

Wilt je een product ruilen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat je een verkeerde keus heeft gemaakt tijdens de bestelling, ruilen is dan geen probleem, mits je dit binnen 30 dagen na levering aan ons meld. Meld altijd vooraf aan onze klantenservice dat je wilt ruilen en indien het product niet is gebruikt.


Heb je vragen of kom je er niet uit?
Wij zijn er om het voor jou gemakkelijk te maken, je kunt ons bereiken via de email op info@nuranature.com of via de telefoon 077 – 208 6038.