Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy verklaring.

Wholesale - 100% premium arganolie: Arganique - Nura Nature

Wholesale Arganique

Exclusief distributeur Arganique

Sinds begin 2018 is Nura Nature exclusief distributeur van Arganique in Nederland.

Wie en wat is Arganique?

Arganique is een bijzonder exclusief en luxe Arganolie merk. Arganique heeft zich onderscheid door een breed assortiment op de markt te brengen. Geen enkel ander merk met arganolie is zo uitgebreid en doelgericht als Arganique.

Arganique is het kwaliteitsvolle product van Distri-K bvba. Het bedrijf is opgericht in 2010 door twee ambitieuze, professionele ondernemers die het voornemen hadden om een product te introduceren in de markt waarmee ze zichzelf kunnen onderscheiden en de consument bewust maken van de weldaden van de natuur.

Vanaf de startfase hebben de zaakvoerders veel geïnvesteerd in het onderzoeken en uittesten van hun product. Hierdoor zijn ze er de dag van vandaag in geslaagd de puurheid van Arganique te garanderen.

Hun volledige strategie is gebaseerd op doorzetting en doorgroei en dit door hun boodschap over de weldaden van natuurlijke cosmetica zoveel mogelijk te verspreiden.

Wat maakt arganolie – ook wel het ‘Marokkaans goud’ genoemd – zo speciaal?

Arganolie kan op diverse manieren gebruikt worden. Het wordt door velen gebruikt ter hydratatie van de huid omdat het boordevol vitamine E zit. Naast vitamine E is arganolie rijk aan andere vitaminen en antioxidanten, essentiële vetzuren, mineralen én omega 6 en 9. Deze stoffen versterken de helende krachten van de huid en helpt onder andere striemen en huidveroudering tegen te gaan.

Naast dat deze premium olie je huid verzorgt en hydrateert kan het ook gebruikt worden voor de verzorging van het haar, de nagels, lichaam en als massage olie. Premium pure arganolie is ontzettend multifunctioneel en een beautyproduct van de hoogste kwaliteit.

Hoe herken je 100% pure arganolie

Argan olie wordt tegenwoordig in vele drogisterijen en webshops aangeboden. Vaak voor hele lage prijzen. Het maken van arganolie is een vrij prijzig proces omdat de olie van de argan noot erg zeldzaam is. Voor een liter pure arganolie is 30 kilo argan bonen nodig. Omdat pure arganolie zo prijzig is bieden veel partijen gemengde arganolie aan. Het wordt dan bijvoorbeeld verdund met water, conserveringsmiddelen of vermengd met (goedkope) oliën.
100% pure arganolie herken je onder andere aan de geur die sterk nootachtig ruikt, je zou het kunnen vergelijken met de geur van olijfolie. Wanneer een olie té sterk of erg onaangenaam ruikt kunnen de noten eerst verteerd zijn door veedieren. Wanneer een olie niet ruikt kan dit duiden op lage kwaliteit van de noten. De geur van de arganolie zegt dus alles over de kwaliteit.
Daarnaast is het een erg ‘droge’ olie: het trekt heel snel in de huid. Een olie gemengd met andere goedkope oliën trekt vaak niet snel in en zorgt voor een plakkerige, vette huid.

Ook de manier hoe de noten worden geperst is van belang voor de kwaliteit. Koudgeperste noten bevatten alle werkzame stoffen. Zodra de noten verhit worden raken ze de meeste werkzame stoffen kwijt.

Wholesale Arganique

Wil je ook Arganique in jouw salon, (massage)praktijk en/of (web)winkel?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Het assortiment